Kontakt

Sprzedawca (kl.I)

  • Urszula Woźnik-Batko

Sprzedaż towarów:

  1. Wstęp
  2. cukier
  3. drób
  4. ryby
  5. używki
  6. ziemniaki
  7. mięso
  8. produkty zbożowe
  9. napoje
  10. test
  11. karta odpowiedzi
  12. kosmetyki
  13. papier
  14. AGD
  15. szkło
  16. włókna
  17. Sposoby zamawiania
  18. Pakowanie
  19. Odważanie
  20. Dowody sprzedaży
  21. Formy zapłaty
  22. Rozliczanie utargów

Bezpieczeństwo i higiena pracy:

Po zapoznaniu się z materiałami do każdej lekcji (9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16) należy odpowiedzieć pisemnie na pytania kontrolne w zeszycie lekcyjnym:

  1. Lekcja 9
  2. Lekcja 10
  3. Lekcje 11 i 12
  4. Lekcje 13 i 14
  5. Lekcje 15 i 16

Organizowanie sprzedaży:

cz.I - 16 marca 2020 r. (poniedziałek)

cz. II - 17, 19, 20 marca 2020 r. - zadania należy przesłać do piątku 20 marca 2020 r.!!!

cz. III - 23, 24 marca 2020 r. 

cz IV - 26, 27 marca 2020 r.

Wiadomość dla: Katarzyna, Natalia, Weronika, Dawid, Rafał

 

Kontakt

Rekrutacja

Życie szkoły